Una mică pe fugă…

Toamnă și un pic rece, Moromete și cu clanul sunt la cules la porumb. Maria a rămas în urmă să îl aștepte pe Vasile să le aducă niște lapte.

Vasile vine, și pleacă. Vasile pe care l-a văzut astă vară pe prundul gârlii frecându-și pula, prima pulă la care s-a uitat pe îndelete. Și nici nu mai știe cum, dar tot uitându-se de mirare, s-a trezit cu mâna în pizdă și de atunci când îl vede pe Vasile, o ia așa câte un frison.

Acuma, singură în casă, tot cu gândul la pula lu’ Vasile de astă vară și cu mâna iară pe pizdă, fără nici să se gândească prea tare.

Și ce bine șade mâna aia în fofoloancă, și ce udă s-a făcut de parcă n-ar mai scoate-o dintre șale. Și ce dacă… Ileana zice că i-a zis o țigancă că dacă o ții tot așa, ți se dă ochii peste cap și dă să fie cu noroc o săptămână.

Și uite așa, cu o mâna în pizdulică și cu ailaltă pe-o țâță, nu mai știe Maria nici ce-a zis Ileana, nici ce-a zis țiganca, ci doar că tot mai udă și tot mai bine este.

Ciupește Maria sfârcul. Freacă fofoloanca. Freacă și freacă și freacă. Și fleașcă se face, și tot mai bine și mai bine se simte frecușul ăsta, și sfârcul în loc să doară, nici nu mai știe Maria ce să zică.

Și uite așa a avut Maria primul ei orgasm, cu gândul la pula lui Vasile, când Moromete era la cules de porumb.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *